Personal Hormonal Profiling

Of je nu graag wilt afvallen, meer in spiermassa wilt aankomen of je beter wilt gaan voelen, wij helpen je hier graag bij met behulp van Personal Hormonal Profiling. Door jouw hormonen weer in balans te brengen met behulp van voeding, supplementen en training zul je versteld staan van de resultaten!

Je gaat er niet alleen beter uitzien, je gaat je ook beter voelen!

Ontstaan hormonale disbalans

Constante stress en het gebruik van verkeerde voeding, zijn enkele oorzaken van een hormonale disbalans. Heb je last van één of meerdere van onderstaande symptomen, dan speelt er waarschijnlijk een hormonale disbalans.

Niet kunnen afvallenDuizeligheidDarmproblemenMoeilijke stoelgang
Uitgeput / VermoeidEczeemLuchtweginfectie Allergie
StressGewrichtsproblemenTe hoog vetpercentageSpiermassaverlies
Snel geïrriteerdSlaapstoornissenPMS-klachtenLaag libido
Hoofdpijn / MigraineWeinig energieWeinig concentratieAuto-immuunziekten

Vrouwen met een slanke taille maar brede heupen en dikke benen en mannen met een zwembandje of bierbuik, zijn twee zeer herkenbare voorbeelden waarbij duidelijk sprake is van een hormonale disbalans.

Hoe werkt Personal Hormonal Profiling?

Na een huidplooimeting op twaalf plekken van je lichaam en een uitgebreide anamnese, bespreken we jouw hormonale profiel. Door je voeding aan te passen en gericht te trainen zorg je ervoor dat jouw hormonen weer in balans komen, waardoor je (afhankelijk van jouw wens) afvalt of aankomt. Klachten zoals slecht slapen, winderigheid, opgeblazen gevoel na het eten, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nog veel meer ongemakken zullen verbeteren of zelfs verdwijnen.

Inhoud programma

Intakegesprek met nulmeting

Persoonlijk hormonaal profiel

Maagzuur enzymentest

Voedingsschema op maat

2 Trainingsschema’s op maat

Advies n.a.v. voedingsdagboek

24/7 Online begeleiding voor 6 weken

1-Meting na 6 weken

Aan de slag met PHP?

Vul onderstaand formulier in.