Ben jij er klaar voor om de resultaten te behalen die je altijd al had willen hebben?


Start nu!

Fitness in Hoofddorp

Wil jij graag de beste versie van jezelf zijn? Wil je graag fitter en energievol door het leven? En kwam je daarom uit bij Fitness Hoofddorp? Nou, je bent niet de enige. Wij hebben al veel mensen mogen helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen. Wij horen het vaak dat mensen graag fitter en gezonder willen zijn en daarom op zoek gaan naar de juiste sportschool om hun te begeleiden. Helaas is fitness alleen niet de sleutel tot succes. Je moet namelijk ook goed op jouw voedingspatroon gaan letten en daarin gaan kijken wat het beste bij jou past. Hier bij Physiq helpen wij jou daar graag bij!

“The motivation comes from within. No one can hand it to you, but no one can take it away either.”

Wil jij ook echt resultaat behalen?

Plan een gratis intake via onderstaand formulier

Intake formulier

8 + 0 = ?

Intake

Meld je nu aan voor een vrijblijvend intakegesprek, om te kijken wat wij precies voor jou kunnen betekenen. Wij gaan dan samen met jou in gesprek over wat jij nou precies wilt behalen en wat hiervoor nodig is. Met ons scala aan diensten zal het je aan niks ontbreken.

Wij bieden onder andere de volgende diensten aan:

– Fysieke training

– Persoonlijk voedingsplan

– Mentale coaching

– Behandeling & revalidatie

– Workshops & Clinics

– Online coaching

Wil jij nou meer weten over onze diensten en wat ze precies inhouden? Dan kun je even naar onze diensten pagina gaan.

Heb je er zin in?

Heb je er zin om met jezelf aan de slag te gaan? Neem dan contact op via onze contactpagina. Hier kun je een contactformulier invullen of ons bellen via het nummer 020- 210 1300. Je mag ook altijd een mailtje sturen naar info@physiq.nl. Wij staan altijd klaar om mensen te helpen met het behalen van hun persoonlijke doelen. Zodat jij ook gezonder, fitter en energievol in het leven kan staan, want daar doen wij het bij Physiq nou allemaal voor!

Programma’s

Elk mens is uniek en heeft een eigen specifieke doel. Daarom heeft PhysIQ verschillende programma’s ontwikkeld. Welk programma sluit het beste aan bij jouw doel?